Söndagsfika…

Idag har Niklas och Molly varit och badat i Vattenpalatset. Molly var lite segstartad, men sen plaskade hon hej vilt. Hon hade kissat på toaletten också, duktiga tjejen. 🙂

På eftermiddagen var det fika. Molly fick både farmor, farfar, mormor och morfar på besök till sin stora förtjusning. Många att ”terrorisera” och underhålla. 😉 Vi hade massor av fikabröd redan innan gästerna kom. Artigt nog hade de också med sig godsaker till fikat, så det blev hur mycket som helst. På kvällen kom även Magnus förbi, och sen blev det pizza. Det var bra länge sen vi åt pizza här. Men hur som helst var det en trevlig eftermiddag. 🙂

I morgon bär det av till BVC igen. Hoppas vädret är bättre eftersom det blir en promenad till Skiftinge då min ordinarie BVC-sköterska i Slagsta har semester nästa vecka.

Natti natti…