Jul, jul, strålande jul…

Jag börjar få julstämning redan… 🙂 Längtar tills lussebullebaket och pepparkakshuset, julgranen och pyntet, glöggen och vörtsmörgåsen med julskinka. Skulle gärna vilja veta lite hur julfirandet ser ut för övriga familjerna så att vi vet vad som gäller. Det är ju lite tråkigt att fara runt på julafton, särskilt med småbarn, men man vill ju samtidigt träffa familjen.

Molly hostar fortfarande och slemmet sitter stenhårt i bröstkorgen. Det börjar lossna för Meja nu, hon hostar upp segt slem och man får hela tiden vara vaksam så att slemmet verkligen kommer upp och inte åker ner igen och kväver henne. Ikväll har hon varit gnällig och hes, jag hoppas verkligen hon blir frisk snart. Hennes kolik har blivit lite bättre de senaste dagarna men vad det beror på vet vi inte… Vi införde ju så många förändringar på en gång, dessutom kan det ju vara så att hennes tarmar börjar komma igång och att våra förändringar inte gjort nån nytta alls. Vi får väl se.

Nu stormar det ute, riktigt mysigt att sitta inne och lyssna på vinden och kura i soffan. 🙂

1 tanke kring ”Jul, jul, strålande jul…

  1. Mormor

    Vi bjuder som vanligt på julmat på julafton. Hur dags får ni med småbarn bestämma, så rättar vi oss efter det. Det är bara så roligt att träffa er alla, hoppas bara det går att ordna på något sätt.Längtar nu efter att få sätta fram ljusstakar så man får lite extra ljus och värme inne. Kram alla!

Kommentarer är stängda.