En liten svacka…

Mejas magknip var ju lite bättre som vi berättade om förra veckan, men idag hade vi en förhoppningsvis tillfällig svacka. Hon var vaken och knölade större delen av natten och när jag i min enfald trodde att jag skulle få sovmorgon så ville hon vara vaken och skrika… Jag somnade av ren utmattning vid 9 när Meja äntligen somnade, bara för att vakna nästan 2 timmar senare och inse att jag inte skulle hinna till BVC i tid. 🙁 Meja fortsatte knöla och skrika hela dagen, hon sov i min famn men så fort jag skulle lägga ner henne så vaknade hon och vrålade igen… Jag undrar vad jag ätit som gjorde henne så kass i magen, jag har själv haft ont i magen idag så det är väl inte så konstigt att hon också fick ont då.

Så det har alltså inte varit en så rolig dag, Niklas har också haft en sån där ”måndag” idag när inget riktigt går som man vill. Bara att ta nya tag och hoppas att morgondagen har lite bättre utbud…

1 tanke kring ”En liten svacka…

Kommentarer är stängda.