Bajsigt värre…

I natt ville Meja ha mat vid 2-snåret. Jag gick upp och ammade och försökte få henne att somna så att vi kunde gå in och lägga oss i våra sängar igen. Efter 2 timmar kunde jag äntligen tassa in och lägga henne och få lite efterlängtad sömn. Men Molly låg helt utslagen rakt över min säng med huvudet halvvägs över kanten, vilket gjorde att jag var tvungen att försöka flytta på henne lite. Hon fick nåt slags utbrott i sömnen och bara skrek, vilket väckte Meja och så var cirkusen igång. Till slut fick jag ta Meja på ena sidan och Molly på andra (tre tjejer på en 80 centimeter bred säng, det ni…). När vi vaknade så hade Meja pruttat ordentligt och var bajsig nästan ända upp i nacken. Och försök kränga av en bajsig body utan att kladda ner ungen med ännu mer bajs… *stön* Så det fick bli dusch i handfatet, och det är inte lätt med en nerbajsad och snorhal bebis. Men nu är hon hel och ren igen, mer än vad man kan säga om sängen som har en stor fläck… *suck*

Idag ska jag försöka uträtta lite ärenden, bland annat inhandla lite magdroppar till Molly för att minska gasbildningen. Ska försöka hitta på något riktigt gott till middag också. 🙂

2 tankar kring ”Bajsigt värre…

 1. svärmor

  Molly brås nog på farfar, för han gasar högt o ljudligt som en raket.
  Stackars Meja, men hon är gullig i alla fall.
  Har du inga underlägg kvar till sängen?
  kram till er alla

 2. Anna Inläggsförfattare

  Jag skrev fel, Meja är det som är gasig. 🙂
  Plastade lakan känns inte så lockande när man svettas ymnigt på nätterna av alla hormoner… Hon får ligga på en handduk i fortsättningen.

Kommentarer är stängda.