Välkommen hem

Vanlig arbetsdag som avlöpt enligt planerna. Men morgonen började som vanligt med lämning av Mollsan och sedan fick jag ta turen mot centrum. Det var tandläkarbesök (eller bysmeden som vi skojade till det)på gång och två hål skulle lagas. Vilken pärs det var. Normalt bruka en bedövningsspruta räcka för att bedöva min tänder och låta tandläkaren härja fritt utan att det gör ont. Men se inte idag inte, hela tre gånger blev jag stucken för att det skulle bita.

Väl slutfört i munnen så var det dags att förpassa sig till jobbet. Bedövningen satt verkligen i och dagen lunch på Ektorpsgården blev inte som jag förväntat mig. Maten var säkert fantastisk och underbart god. Men när man sitter och tuggar och det enda jag kan tänka på är ”Bara jag inte biter mig i tungan eller kinden..” så blir inte upplevelsen lika bra.

Bilen blev färdig idag och kalset blev inte så jättedyrt, även om det alltid är dyrt med reparationer. Eftersom vi fått låna en bil av Lars-Erik (tuuusen tack vännen!!) så var jag inte hemma i vanlig tid. Men vad gör det? När jag precis kommit innanför dörren hör jag ”Miiin pappa pappa pappa…” och Mollsan kommer sladdandes runt hörnet. Slänger sig på mig och kramas länge. Hon är så underbar det lilla livet.

Inte nog med det. Det luktade fantastiskt gott här hemma också. Anna har bakat äppelkaka under dagen och den doften är riktigt härlig. Märkligt nog valde jag att inte smaka, det måste vara något fel på mig.

Kvällen har spenderats framför dator och tv. Några vändor runt på wF och en del bloggar med mera är det som datorn använts till ikväll. Konstigt nog känns det mer som avkoppling trots att jag sitter mycket framför skärmen på jobbet också.

Fredag i morgon… Whiii ska bli skönt med helg.