Vad händer idag då? (uppdaterad)

Jag ska shoppa lite är det tänkt. Lite inredning till köksfönstret och matrumsfönstret. De ångande elementen gör att blommor inte trivs så bra, så jag tänkte köpa lite prydnader/fejkblommor eller liknande. Vi får väl se vad jag hittar… 🙂

UPPDATERING kl 21.07:

Det blev några succulenter i fönstren och en cyklamen på matrumsbordet… Hittade inget vettigt i den affären jag var, ska ta en sväng till ett annat ställe där jag hoppas hitta något. Vill ha något hemtrevligt i fönstret men vet inte vad ännu… I morgon bär det av till barnmorskan igen för en vanlig koll. Vi får väl se när bebisen bestämmer sig för att titta ut. Har inga känningar ännu i alla fall. Det kan ju dröja läääänge innan det händer nåt. Den kommer när den är redo helt enkelt. 🙂

Dags för nattmacka…