Magknip och vatten…

Så har man premiärspillt i soffan då… Visserligen bara vatten då, men såklart är det Klant-Maja nr 1 (jag) som gör det…

Molly har varit hemma från dagis idag. I natt knölade hon och vred och vände sig för att sen plötsligt börja gråta och säga ”Aaaje”. Vi tröstade lite och trodde hon drömt något, hon somnade om och vaknade sen igen och storgrät och sa ”Aaaje” igen. Hon visade att hon hade ont i magen och två förbryllade föräldrar funderade febrilt på vad de kunde göra. Vi satte oss i soffan med täckena och tittade på tv och kollade sjukvårdsrådgivningens hemsida med Molly i famnen. Med jämna mellanrum så fick Molly panik i blicken och grät ett par minuter medan hon tog sig för magen, sen var det som bortblåst en stund igen. Niklas lyckades få lite sömn inför arbetsdagen medan Anna satt med Molly i famnen. På morgonen började hon fisa illa och sen kom äntligen en ”salva” i blöjan som gjorde att hennes magknip försvann. Sen har hon pruttat lite löst ett par gånger, så det blir inget dagis i morgon…

Molly satt fascinerad framför tvn och tittade på Barnkanalen när två barn gjorde chokladpraliner och doppade dessa i smält choklad. De använde plasthandskar istället för verktyg när de skulle doppa pralinerna i den kladdiga chokladen och blev således väldigt chokladiga om händerna. Molly tittade med stora ögon på mig och pekade på tvn och sa ”KLADD-FIA!”. 😀

Godnatt nu, vi är lite trötta efter att ha gått upp strax innan kl 4 i morse…