Fin-fint…

1 dag kvar till beräknat datum… Inga känningar alls… 🙁 Men det är ju egentligen beräknat datum plus/minus 2 veckor som gäller, så det kan bli ett par veckors väntan till om vi har otur… Bebisen tittar ut när den är färdigbakad helt enkelt. 🙂

Idag fick matrummet tillökning i form av hörnskåpet från Mollys rum. Det blev riktigt trevligt. 🙂 Anna har fejat hela dagen med rensning, tvätt och piffning, och det börjar arta sig. Hallmattan har fått åka till matthimlen då undersidan på den var helt mör och smulade sig. När den plockades bort var det helt svart på golvet under. Som tur var gick det enkelt att dammsuga bort. Så nu ska vi hitta en ny variant så snart vi bara kan. Vi har våra funderingar och idéer och vi får väl se vad mattaffärerna har att erbjuda. Vi har även fått upp några krokar i sovrummet att hänga kläder på, och nu ska vi snegla på något annat alternativ än våra älskade ihopfällbara stolar som vi har som nattduksbord. Fast det lär nog inte bli några ”riktiga” nattduksbord, om vi inte hittar några små och bra som vi tycker om förstås. Det räcker med en pall egentligen eftersom vi har typ varsin bok, lite snorpapper och en mobil som vi behöver plats för. Skulle vi ha lådor eller skåp så blir det bara en massa skräp som samlas där… Men det gäller ju att hitta den där helt perfekta pallen i så fall. I rätt träslag och rätt storlek och form. 🙂 Knivigt värre.

Nä, dags att rugga gaddarna nu, har just ätit smörgås och druckit mjölk för att slippa vakna hungriga i natt som vi gjort de två sista nätterna.