Semestern över…

Jaha, så var semestern över för denna gång. Molly är tillbaka på dagis och Niklas är tillbaka på jobbet. Jag ska börja beta av den digra listan på saker att göra hemma… Jag lär vara fullt sysselsatt den närmaste veckan i alla fall. Bebis får hålla sig inne en stund till tills jag är klar helt enkelt. Men sen är den välkommen ut, det börjar bli tröttsamt att vara gravid. Man har varit ett vandrande spektakel de senaste månaderna, folk stirrar och kommenterar. Nej, att få höra man är fet är ingen komplimang, men jag låter det passera eftersom jag själv kan hånskratta lite när jag tappar gravidvikten och andra fortfarande är lika runda… 🙂 Men man skulle ju önska, för deras egen skull, att vissa kunde komma ihåg att vanligt folkvett och hyfs även ska appliceras på gravida kvinnor. Ingen nämnd och ingen glömd. 🙂 Men när bebisen är ute får jag väl höra kommentarer om magen som fortfarande är uttänjd några veckor till, sen kan jag förhoppningsvis få slippa bli kommenterad ett bra tag framöver.

Söndagen spenderades på kalas, och vi fick supergod salladsbuffé. Kvällen avslutades med pizza och glass med vänner. Mycket trevligt! 🙂

2 tankar kring ”Semestern över…

Kommentarer är stängda.