Mysruskväder…

Ja, vilket mysruskväder det varit! Det är så mysigt att krypa upp i soffan när vinden viner runt husknutarna och regnet smattrar mot rutorna. Idag visade termometern 12 grader och det lät lite kyligt först, men när vi tog en liten promenad så var det riktigt lagom. Med en vindtät jacka så var det alldeles lagom. Jag har svullnat så mycket på sistone att kroppen verkligen behöver få kyla av sig lite. Jag har hört så mycket klagomål på vädret idag att jag nästan blir irriterad. Kan det inte få vara ruskväder EN dag utan att det ska klagas att det är höst och trist väder och ledsna miner? Det har ju varit solgass och värmebölja i veckor, är det bara jag som uppskattar variationen? Det är ju snustorrt ute och grundvattennivån är jättelåg, regn behövs i massor!

I morse var det en grävmaskin utanför som donade lite inför en kommande asfaltering och Molly stod som klistrad i fönstret och tittade. Kul. 🙂 Hon har även ett nytt uttryck… ”Allihopa” har hon lärt sig och kombinerar nu det med ”båda” som hon också lärt sig. Så när hon tar hennes och min sked till frukostyoughurten och ska duka fram meddelar hon att hon tar ”alla båda” och lägger fram. 😀

Natti natti…