Lite fix och don…

Så var förvaringen till Mollys rum ihopskruvad och uppställd… Nu återstår bara att rensa ur leksakerna och städa ur lite skräp innan barnrummet får anses färdigt för denna gången. Nästa gång rummet behöver uppdateras är väl när Molly får egen säng eller bebisen behöver sova enskilt (som Molly behövde ett tag eftersom hon vaknade av våra snarkningar, nu kan hon tydligen inte sova utan dem istället). Hur som helst så finns nu en hel garderob att börja fylla med nytvättade bebiskläder. 🙂 Jag har bestämt mig för att tvätta typ alla små kläder som finns, vi är inte så kinkiga på färger. Killar kan ha rosa body så länge den värmer den lilla kroppen som den ska. 🙂 Vad det än blir för ”sort” så kommer den förmodligen inte att bli så stor i alla fall. FÖRMODLIGEN säger vi, man vet aldrig om bebisen ätit upp sig den sista tiden eller om mitt lilla magmått innebär en liten bebis eller en ihoptryckt och tvärliggande bebis. 🙂 Barnmorskan som gjorde ultraljudet spekulerade ju lite på vår begäran vad det kunde vara för kön, men vi vågar inte ställa in oss på varken det ena eller det andra. Och i ärlighetens namn så spelar det ju ingen roll… Huvudsaken är att barnet mår bra och är välskapt. Så leta nu inga ”tecken” eller dra nu inga slutsatser av att det ligger en nytvättad rosa bebisbody i garderoben eller att jag säger ”han” om bebisen i magen. 🙂

Niklas har rivit bastu en stund idag igen och åkt med skräpet till ”pippen” som Molly förklarade det. Vi lagade pasta med vitlök och bacon till lunch och sen åkte vi till Tuna Park och uträttade ett par ärenden. Sen målade Niklas vindskivorna på ena sidan av huset. Till kvällsmat blev det en toast med räkor, ägg och gräddfilssås med kaviar och dill i. Molly åt med god aptit och tanken var att vi skulle värma på gårdagens pizza till ”huvudrätt” efteråt men Molly var mätt och trött och vi likaså. Vi skippade pizzan till förmån för lite lördagsgodis senare istället. 😉

I morgon är det kalas som gäller. Mamma och syster Maria firar sina födelsedagar ihop på eftermiddagen och vi ska väl försöka komma så tidigt som möjligt för att få nån slags parkeringsplats. Det råder lite anarki på gästparkeringen nämligen, folk ställer sig inte så logiskt och ofta tar två bilar upp tre platser. Men så kan det bli när parkeringsplatserna inte är utmarkerade, utan folk får ställa sig på måfå…

Nä, snart dags att gå in till Molly i vår säng och krypa ner. Det är sååå mysigt att samsova, och Molly verkar gilla det också. Vi vill absolut inte använda några ”metoder” för att få henne att somna själv eller sova i eget rum, hon tar det själv när hon är redo. Så länge hon mår bra och är trygg så är vi nöjda. Och så länge morgnarna är så mysiga som de är idag så klagar vi inte. 🙂