Ge mig en servett…

Idag har vi varit en vända på Tuna Park och köpt badkläder till oss vuxna och underkläder till Molly. Inte köper man en mammabikini för flera hundra kronor när man kan fynda en halvful för halva reapriset. Särskilt inte eftersom man bara ska använda den under ett par enstaka tillfällen under några semesterveckor. Sen lunchade vi och åkte hem och vilade innan nästa utflykt. På eftermiddagen bar det av till ”MangeMona” för lite grillning. Det smakade väldigt bra, och mysigt var det att sitta ute medan regnet smattrade och åskan mullrade på säkert avstånd. Efter maten började Magnus och Molly kasta en ihopknölad servett till varandra, sen fick hon tag på en till och började kasta med både vänster och höger hand samtidigt till alla runt bordet, och sen ville hon ha dem kastade tillbaka för att kunna kasta igen. Under ljudliga skratt från alla vid bordet (främst åt Mollys förtjusta kvittrande skratt) kastades dessa servetter fram och tillbaka ett bra tag.  🙂 Det är de små nöjena i livet som är roligast…