Cykeltur…

Idag bestämde vi oss för en cykeltur. Vi tog det lugnt och hade med oss äpplen att mumsa på. Molly såg traktorer, grävskopor och en sopbil till sin stora förtjusning. Pappa Niklas fotade spannmål och fåglar. 🙂 Vi stannade till vid lekparken vid Kloster kyrka så att Molly fick gunga och leka, sen handlade vi mumsig pastasallad som vi sen åt på en parkbänk vid vattnet i den vackra Stadsparken.

På eftermiddagen handlade vi lite på COOP Forum och utnyttjade några kuponger. Mamma Anna ska ju baka lite till lördagens kalas och då behövs ingredienser. Sen blev det grillad flintastek och supergod tysk potatissallad till middag. Molly och Mamma Anna plockade morötter i landet som vi åt till. Mums.

Molly är bra rolig hon…
Hon gick in i köket, öppnade nedre delen av kylen och stod där och tittade. Jag frågade vad hon gjorde, och jag fick till svar: ”Tittar, jag bara tittar”. 😀 Sen förklarade hon efter middagen att hon skulle tvätta armbågarna också när vi sa att hon skulle gå och tvätta mun och händer. 😀

inga bilder hittades

inga bilder hittades


Andmamma med ungar som Niklas fotade i Stadsparken samt en havrevippa