MIN pappa…

Ja, så var första semesterveckan avklarad. Lagom väder har det varit de senaste dagarna, lite regn är ju välkommet det också. Medelhavshettan kan de få behålla nere vid Medelhavet om ni frågar mig. 🙂

Idag har Eddie och hans nya familj varit och hälsat på. Det är såå kul att träffa honom igen och bli påmind om hans stencoola sätt och ihärdighet när det gäller att hämta leksaker man kastar… 🙂 Det känns lite i hjärtat när han åker, men personligen saknar jag inte längre att ha hund. Jag saknar lite päls då och då, men sen blir jag påmind om trötta kvällspromenader i regn och snö och kyla och konstant håriga strumpor… Molly passade på att berätta för Stina och Kryckan (Eddies nya matte och husse) att Niklas är ”MIN PAPPA”, ungefär 97 gånger. 😉

Nu är boden _nästan_ klar… Bara dörren kvar att måla. Vi har inte bestämt färg än, men vi har våra idéer… Knutarna och fönsterfodren är i samma färg som vi ska ha på samma områden på ”stora” huset sen, men vi har ju ännu bara hunnit med några källarfönster, en kortsida och en knut på huset. Så vårt brun-vita hus ska se likadant ut som boden så småningom är det tänkt. Men visst är den fin nu?

inga bilder hittades

inga bilder hittades

När jag ändå slänger in bilder så måste jag ju visa den fina bilden på Molly när hon fått slicka vispen när vi gjorde kladdkaka till pappas födelsedagskalas… Åh vad nöjd hon var… 🙂

1 tanke kring ”MIN pappa…

  1. farmor

    Vilken fin bod det blev! Och Molly kan man inte låta bli att skratta åt. Hon är för fin och gullig!

Kommentarer är stängda.