Shopping…

Har varit och shoppat kläder idag till bröllopet på lördag men med en badboll på magen så finns det pinsamt lite att välja mellan. T-shirt och trekvartsbrallor är tydligen det enda man får ha på sig som gravid… Lindex har en löjligt liten mammaavdelning (knappt värd namnet) bestående av ETT rack med kläder, mest t-shirtar och lediga linnebyxor. Att hitta kläder i andra butiker som passar är närapå omöjligt också, om man inte är sugen på jumprar i storlek XL som sitter lika snyggt som ett sofföverdrag. Hittade en klänning på Axelssons (vilken sugig affär det är annars förresten) som i det trånga och överhettade provrummet såg ut att sitta hyfsat bra, men när jag kom hem visade min egen spegel i hallen att jag såg ut som en stor lampskärm.
Svängde förbi H&M på Tuna Park som har ett större (men inte bra) utbud av mammakläder och hittade en vit linnekjol i rätt storlek som jag norpade åt mig, men hemma i min spegel såg den jättelustig ut också. Den hade nåt slags veck med extratyg fram som inte var speciellt klädsamt. Det verkar som att jag får hotta upp 5-kronorsklänningen jag köpte på Tradera i våras, den passar åtminstone och med nåt snyggt smycke och en sjal eller kofta så får den duga. Finns det inga finkläder för gravida så finns det inte…

 

1 tanke kring ”Shopping…

  1. farmor

    Jag vet det inte är lätt att vara lite rund. Kanske svärmor har något som passar i storlek!!???? Skämt.
    eller någon liten tröja

Kommentarer är stängda.