Shopping…

Har varit och shoppat kläder idag till bröllopet på lördag men med en badboll på magen så finns det pinsamt lite att välja mellan. T-shirt och trekvartsbrallor är tydligen det enda man får ha på sig som gravid… Lindex har en löjligt liten mammaavdelning (knappt värd namnet) bestående av ETT rack med kläder, mest t-shirtar och lediga linnebyxor. Att hitta kläder i andra butiker som passar är närapå omöjligt också, om man inte är sugen på jumprar i storlek XL som sitter lika snyggt som ett sofföverdrag. Hittade en klänning på Axelssons (vilken sugig affär det är annars förresten) som i det trånga och överhettade provrummet såg ut att sitta hyfsat bra, men när jag kom hem visade min egen spegel i hallen att jag såg ut som en stor lampskärm.
Svängde förbi H&M på Tuna Park som har ett större (men inte bra) utbud av mammakläder och hittade en vit linnekjol i rätt storlek som jag norpade åt mig, men hemma i min spegel såg den jättelustig ut också. Den hade nåt slags veck med extratyg fram som inte var speciellt klädsamt. Det verkar som att jag får hotta upp 5-kronorsklänningen jag köpte på Tradera i våras, den passar åtminstone och med nåt snyggt smycke och en sjal eller kofta så får den duga. Finns det inga finkläder för gravida så finns det inte…

 

En reaktion på “Shopping…

  1. farmor

    Jag vet det inte är lätt att vara lite rund. Kanske svärmor har något som passar i storlek!!???? Skämt.
    eller någon liten tröja

Kommentarer inaktiverade.