Heeelg

Ja det har varit helg, därav inte så mycket bloggande. Bygget på boden går framåt och Molly var med och snickrade på  den i helgen.  Så lekte hon hantlangare när jag spikade golv, hämtade spik efter spik och sa till mig ”här pappa den..” roligt roligt.

Så midsommar har det varit också.. Som midsommar bör har hade vi lekar, dans runt stång och sill i vanlig ordning. Vädre bjöd på regnskurar och sol.

Idag söndag har jag varit och fotograferat barn under ytan igen, det är fantastiskt roligt och givande. Kanonväder idag har det varit och Molly har lekt ute en hel del. Idag var jag lekfarbror och vi hade roligt tillsammans. Kvällsmat fick bli pizza då ingen av oss hade någon idé på mat till kvällen. Mollsan mumsade i sig en stor bit och fortsätter det så här i maten är det snart dags för en egen barnpizza 😀