Fynd…

Nu när terrorist nr 2 är på väg så är det en del omstruktureringar i vårt lilla hem som måste göras för att allt ska kunna gå lite smidigare. Vi behöver mer förvaring i barnrummet, vilket innebär att skötbordet får maka på sig till badrummet. Ni som sett vårt stora skötbord förstår att det absolut inte får plats där dock, i alla fall inte om man ska vara där inne samtidigt. Så ett nytt behövde inhandlas, alternativt byta blöja på golvet (vilket också går bra, det gör Molly och jag ganska ofta nuförtiden). Efter lite research hittade vi modellen Tvättbjörne Classic, ett skötbord man ställer på badkaret men som går att fälla upp mot väggen vid behov. Inga skruvar i väggen behövs och är flyttbart med ena handen. Ett nytt skulle kosta ca 1700 kr, vilket vi givetvis inte betalar, så vi började leta efter ett begagnat. Genomsnittspriset på Blocket låg runt 700 kr. Men tydligen så fanns detta skötbord i begagnad form överallt utom i Sörmland, och åka till Stockholm för att köpa ett kändes ju lagom kul trots att det skulle bli billigare än ett nytt. Vi avvaktade istället för att se om en annons skulle dyka upp så småningom.

Månaderna gick och i förrgår såg jag plötsligt en annons på Blocket där någon sålde ett Tvättbjörne skötbord i Hälleforsnäs! Men… Bara 200 kr… Det finns en billigare variant av detta skötbord, Tvättbjörne Basic, som också står på badkaret men som inte går att fälla upp och jag förutsatte att det var den modellen eftersom den var så billig. Men enligt säljaren skulle det gå att fälla upp. Efter lite tvekan slog jag till ändå, men jag hade nästan räknat med att det skulle vara något fel på det eftersom alla andra säljare tar 700 för det… Just idag lånade Niklas BMWn som stod här utanför och jag fick rå om familjeforden alldeles själv, så jag hämtade upp mamma och brummade iväg till Hälleforsnäs. Hittade rätt gata på första försöket dessutom, jag som har lokalsinne som en död kråka. Till min stora förtjusning såg jag framför mig exakt ett sånt skötbord jag ville ha, i fint skick dessutom! 🙂

Jag är ingen prutare, men det skötte säljaren åt mig. 😀 Jag fick även ett babygym och en mobil på köpet nämligen, så det blev verkligen en billig historia!!

Sen fixade jag en badkarsmatta också, idag ska den få visa vad den går för. Nu ska jag tvätta duschdraperiet i lite Klorin och sen äta frukost.

1 tanke kring ”Fynd…

  1. farmor

    Ja ni har verkligen tur ni, och ekonomiska är ni dessutom. Jag gläds med er.
    kram på er alla inkl klutten i magen

Kommentarer är stängda.