Bröllop, snickeri och död..

Brutal rubrik! 😀
Helgen har varit kort, eller ja normallång men hektisk.  Anna har bakat bröllopstårta och tiden har bara flygit iväg. Tårtan blev jättefin och bröllopet var vackert och ståtligt. Som anlitad fotograf försökte jag ta uppgiften på allvar och lyckades fylla hela minneskortet på 4GB ganska snabbt. Det blev inte bilder på bara brudparet men många på dem blev det iaf. En hel del bilder som jag är hyfsat nöjd med bara dem blir nöjda så är det bra.

Söndagen har gått åt till att snickra lite och det är dags att införskaffa takplåt. Anna var snäll och lät mig hållas och sysselsatte Molly under tiden. Även god mat gjorde hon på söndagen. Mums för stuvade makaroner och köttbullar 🙂 Medans vi satt och åt lunch slog döden till igen. En ny snöskata fick sätta livet till genom att flyga rakt in i ett fönster. Dunsen var stor och jag hoppade till lite. Men tanken som kom först var ”Undra vad som hänt om fönstret varit öppet!?”. Tråkigt att dem får sätta livet till.

Eftermiddagen spenderades i Dunker på 60års kalas. Potatissallad och marinerat kött bjussades det på och vädret var underbart. Molly spelade boll med de andra barnen och stortrivdes. Vi var fram och hälsade på hästarna och Molly ropade på dem.