Varmt…

Varmt var det idag… Tur att det fläktade lite i alla fall. Molly var hemma från dagis då personalen hade planeringsdag. Det blev lite bad i badbaljan under päronträdet, sen lite lunch och sova. På eftermiddagen vaggade jag långsamt ner till stan för att inhandla lite sommarkläder. Mollys låda var skrämmande tom på svala kläder, och vädergubben på tv hotade ju med 27 grader varmt i morgon så det var bara att gå och shoppa lite. Det blev ett besök på H&M och en stor hög med billiga shorts, klänningar, t-shirtar, linnen och en fin solhatt som Molly kan vara fin i. 🙂 Jag fick två linnen. Sen fikade vi lite och Molly fick köra runt vagnen över halva stan. Märkvärdigt så mycket hon orkar den där lilla…

Sen lite bad igen när vi kom hem, baljan stod ju fortfarande framme. Molly fick potatismos och köttbullar med lingon till middag, eller ”Moooot” och ”ingon” som hon specifikt bad om. 😀 Jag och Niklas åt yoghurt och fil med smörgås lite senare. Aptiten infinner sig ju inte när det är varmt…

Apropå varmt ja, nu börjar kroppen svullna igen och jag blir så trött på det! Skorna sitter trångt och man ser ut som en boll. Folk kommenterar att man ser så rund och go ut och det gör ju inte saken bättre. Fy fanken, bara man kunde få klämma ut den här lilla terroristen och återgå till sitt normala jag igen… Synd bara att bebisar inte väger 10 kilo, det skulle ju underlätta viktnedgången efteråt… 😉