Sommaren är här..

Vi vaknade i skaplig tid och åt frukost ute såklart. Vädret har varit kanon idag och vi har haft full rulle. Molly älskar att vara ute och vi har smörjt henne ordentligt då hon egentligen inte ska vara så mycket i solen. En dag som denna är det väldigt svårt att inte vara i solen.. Jag passade på att klippa färdigt gräsmattan på förmiddagen och så fick jag även åka och jobba lite tyvärr.

Så efter lunchen och Mollys vilstund tog vi oss till gröndal och tittade på när några kompisar körde gokart. Molly var begistrad och tyckte det var skoj. Vi hade fika med oss, Anna hade bakat en mycket god sockerkaka som mumsades friskt. Jag fotograferade de tävlande men är inte nöjd med resultatet, dock finns bilderna upplagda ifall någon vill se.

Nu är vi nydushade hela familjen och Mollsan har krypit till sängs. En super dag.