Snabb helg..

Uschans.. Tänk att helgerna går så rackarns fort. Känns som om man inte hinner hem på fredagen så måste man upp och jobba igen.
Molly har varit på strålande humör hela helgen och det har gjort att vädret inte spelat någon roll. Fast kanske lite, hade varit mycket trevligare att få vara ute och leka.

I veckan har jag tänk att sandhög och kompost ska flytta till annan del av tomten. Sedan är det dags att börja sätta plintar och bygga en bod. När det är klart ska det börjas i källaren. Måste verkligen ta mig i kragen och börja. För kommer jag väl igång så känns det bättre och då kör jag på så att säga. Måtte det bli verklighet denna vecka. Nästa helg lär det inte bli mycket gjort. Anna har hembygdsdag och jag har dykningens dag. Två dagar som bara kommer att försvinna. Även om det är roliga saker så gör det att helgen bara försvinner.

Nehepp.. Blipp blopp så var det bloggar lite iaf. Ny vecka i morgon.