Jobb jobb..

Snabbt iväg i morse på vinst eller förlust. Men turen var på min sida och det fanns en vertikalskärare att hyra. Hem igen och möter min far utanför, han fick lite brådis och snabbaste stället att stanna på var hos oss. Lånade ut borrmaskinen till honom och ett par borrar. Sen körde jag igång. Ett par vändor över gräsmattan med skäraren sen fick det räcka. Och vad upptäcker jag.. Jo jag har ju glömt att räfsan inte är hel. Så när jag åkte tillbaka med vertikalskäraren tog jag vändan förbi ICA Maxi och handlade både jord och räfsa.

Hemma igen så räfsades det ömsom lektes i sandlådan. Sedan åkte Anna iväg och hjälpte sin mor. Molly var inte glad att mamma åkte och blev rasande arg, vad jag än lockade och pockade med var det inte bra. Till sist gav jag upp och tog med mig henne in. Det tog lång tid att få henne att lugna sig och det var till sist bara napparna och katten som hjälpte.
Så åt vi lite, lite banan och lite korv det var allt som gick i. Sängen var nästa anhalt och där var det inga problem efter dagens världskrig och gråt.

Efter sovstunden tog Anna med Molly till affären och handlade lite som saknades. Jag gick ut och räfsade upp det sista och gjorde i ordning det som ska bli en jordgubbslist. Jobbigt värre efter dagens räfsande. Men nu är det bara planteringen kvar och den överlämnar jag med varm hand till min fina fru.