Dykningens dag

Tidig morgon inte bara för att det var dykningens dag idag utan även för att Molly tyckte det var roligt med att peta näsa och öron på mig i morse. Nåväl, det var inte bara öronpet utan en massa klapp på kinden och mys i form av kramar och snuggel.

Väl ur sängen vid 07.00 så fick jag i mig en banan och gled ned till dykcentret. All utrustning skulle med ut till magsjön och det var bara att packa på. Som tur var hade några vänliga själar packat mycket redan kvällen innan. Bra jobbat killar! Allt gick smidigt att få ut och efter släpandet begav jag mig hem för att lämna bilen och äta frukost. Åkte ut till magsjön med Tobbe till kl 10 det mesta var gjort redan när vi kom, men lite hann vi hjälpa till.

Provdyken gick riktigt bra och jag tror att alla var riktigt nöjda. Sammanlagt var vi cirka 50 dykare i vattnet under dagen.

Kvällen bjöd på kycklinggryta med pasta, Molly moffade pasta i mängder. En snabbdusch efter maten och vips i säng med Molly. I morgon bär det av till farmor och farfar.