Viljan..

Jo så att nu är viljan riktigt stor hos Molly. När jag kom hem var Anna och Molly ute i det fina vädret men det var dags att gå in och äta mat. Men se det tyckte inte Molly, skrikandes och sparkandes gjorde hon hårt motstånd. Mycket lock och pock hjäpte inte, mutor om bad efter maten hjälpte inte heller. Till sist fick jag lov att lyfta in en sparkandes och skrikandes Molly. Det tog en lång stund och lite mutor innan det gav sig. Sen var vi igång och busade lite medans Anna var gudomligt snäll och lagade maten.

Efter maten badade vi två och hade riktigt kul i badet med djuren. Skvätte och sprutade vatten på varandra under stoj o skoj. Men se när vi skulle gå ur badet kom den där viljan tillbaka igen. Trots att jag var så noga med att i god till förbereda Molly på att vi skulle gå upp. Som tur var höll den inte i sig lika länge som den tidigare.

Igår blev det inget bloggande men vi hade en underbar kväll. Efter maten gjorde vi ett besök till Slagsta Glass. Molly fick smaka av Anna och mig. Hon åt med förtjusning men det var kallt i munnen och hon visste inte riktigt hur hon skulle reagera. Såg väldigt roligt ut när det kom in kall glass i munnen och hon hoppade till. Dit kommer vi cykla fler gånger.