Våååren??

Undrar var våren försvann?

Idag kom det ett tråkigt sms ”Nu gick tvättmaskinen sönder” och vips hade sidan med elgiganten dykt upp på skärmen. Efter jobbet fick jag hämta en blöt fru med barn på ICA. Handlade lite och så åkte vi hem. Väl hemma lagades det en sjömansgryta och under tiden som den puttrade gav jag mig på tvättmaskinen. Det visade sig att remmen hoppat av och jag har ett svagt minne av att jag monterat den en gång tidigare. När jag meckat tillbaka den på plats körde jag en kort centrifugering men den låter illa fortfarande som om ett lager håller på att skära. Så eventuellt får vi nog titta efter en ny.

Molly var riktigt snäll ikväll men maten dög inte. Tror inte det gjorde så mycket eftersom personalen glatt meddelat att Molly nog ätit upp hela månadstaxan idag. Hon nöjde sig till sist med en smörgås och lite mjölk. Efter bytet av blöja och ombyte till pyjamas så var hon med på noterna med tandborstning. Vi myste en stund framför tvn innan vi hoppade in i sängen. Hon var trött och somnade snabbt utan mankemang.