Senaste nytt…

Ja, vad har hänt på sistone då? Hmm…

Niklas är dödssjuk. Snuvan är svår… Jag kan inte låta bli att tycka att det är skönt att se att han också kan bli sjuk och inte bara jag. Han har ju klarat sig oförskämt länge från dagissmittor. Hoppas att morgondagens ultraljudsundersökning kan få honom lite piggare. 🙂

Har uträttat lite ärenden idag, provat en stinkig parfym som efter ett par timmars stinkande plötsligt bara försvann. Har svårt att hitta en bra parfym. Alla stinker ju! Vill inte lukta gammal tant utan är på jakt efter en lätt och fräsch parfym, men jag är extra kinkig nu. Inget tycks passa. Även den fräschaste och lättaste varianten ger mig huvudvärk (för att inte tala om andras parfymer…). Jakten går vidare…

Vi håller på och rumsterar om i bloggen förresten, ifall det är knas nånstans… Arbete pågår. 🙂