Sand..

En helt suverän dag idag. Familjen har varit ute nästan hela dagen. Även om vi hade sovmorgon så har tiden ute varit lång och trevlig. En hel del maskrosor har fått överge sin plats i gräsmattan. Men det är inte lätt att rensa när Molly helst av allt vill att man är med i sandlådan och leker. Just det ja! En hel del tvättat har det blivit också 🙂
Passade på att rasta kameran lite även denna dag.

inga bilder hittades

Vi åt lunchen ute men Molly var konstigt nog inte så sugen på mat. En hel del frukt fick hon i sig och det gick faktist bra att få in henne. Till och med var det lätt att få henne att vila på maten. Vi sov hon och jag i soffan. Anna passade på att åka och handla under tiden.

Sen var det dags att åka till farmor och farfar för en fika. Även där fick Molly vara ute så mycket hon ville och farmor tog henne till grannens gunga. Det fanns även en sandlåda som Molly spanade in.
Det jobbades över gränserna hos mina föräldrar ett staket ska byggas.

inga bilder hittades

Till kvällen visste vi inte vad vi ville äta så det fick bli skräpmat på hög nivå. Macedonkan med andra ord. Molly åt glatt sin ostburgare och ett fåtal strips. Det är ju ingen höjdarmat näringsmässigt. Men den fyller buken lite och det fick duga för oss ikväll. Ny vecka med valborg och långhelg hägrar. Fint väder ska det tydligen bli också. Kanske slipper man frysa denna valborg?