Så var det Valborg igen då…

Molly har haft feber idag med, dock lite piggare än igår. Hon vaknade inatt, stekhet och var ledsen så Niklas gick och hämtade Alvedon och gav sen henne vatten. Hon drack ett par klunkar och sa sen med en blandning av förvåning och irritation: ”Inge mu?!”, vilket betyder ”Ingen juice?!”. 😀

I vanlig ordning så blir lilla fröken såååå mammig när hon är sjuk… Det är bara mamma hit och mamma dit, mamma ska göra ALLT och helst ska man sitta i mammas knä hela tiden. *pust* Lite låst blir man, men hon är go ändå… 🙂

Vi hade planerat en picknick och kika på en eld nånstans, men eftersom Molly var sjuk så blev det ingen eld i år. Heller. Vi tillhör ju inte den kategori som flitigt firar Valborgsmässoafton direkt, men vi hade tänkt oss att för en gångs skull ta oss iväg nånstans, men som vanligt är någon av oss sjuk under en högtid…