Ingen sand

Efter frukost drog vi igång operation sandlåda. Som vi hade bestämt tidigare i veckan skulle vi i helgen hitta en sandlåda till Molly. Hon fullkomligen älskar att leka med sand. Sagt och gjort, vi hade lånat Simon o Kalles (Simona och Magnus) släpkärra och först skulle vi göra oss av med riset på framsidan. Efter att lassat upp allt ris och surrat fast det kom tjejern ut och vi begav oss iväg till tippen. Inte mycket folk där så det gick fort.

På väg från tippen hade vi satt riktning på Silvan, men kom på att vi inte tittat på Coop Forum. Vi tog en sväng och hittade några sandlådor där men inget pris. Så jag letade upp personalen och påpekade detta, en dam var snäll om kom ut till platsen där lådorna var och beklagade sig lite. Hon sa att hon trodde dem kostade 329kr men skulle gå in och kontrollera. Vi väntade eftersom Molly var i städataget med en sopkvast som stod där ute. När damen kom tillbaka så beklagade hon sig att honn sagt fel pris, men att vi kunde få den för det priset ändå eftersom det inte var uppmärkt. Sandlådan skulle kosta 395kr. Så vi slog till och slapp åka till Silvan. Men sand då…

Vi visste att man kunde få 4 säckar med sand för 200kr på Silvan. Men tänkte att eftersom vi hade släpet att vi kunde höra på något grustag. Inget var öppet på söndagar 🙁 så vi bestämde att vi skulle kontrollera priset först innan vi handlar sand. Efter lite googlande på nätet så är cirkapris på ett halv lass sand 200kr. Hoppas det gå vägen i morgon och att priset stämmer.