Ursäkta, vad är klockan?

Ja, idag var det så kalas det bara kunde bli!

Molly började dagen kl 6 med att härja runt i sovrummet, körde runt med vagnen och röjde. Terroriserade mamma och pappa som nätt och jämt var vid medvetande. Till slut ville hon upp i sängen igen och somnade om till 9.30. Lååång och skön sovmorgon med andra ord. 🙂 När jag kliver upp ser jag att hon varit i sitt rum och rensat den understa lådan på kläder och dragit in i vårt rum. Overaller och jackor över hela golvet. 😀

Jag bakade scones till brunch och Molly lät sig väl smaka. Sen bar det av ut i soliga vädret, Niklas stod på lurpass på småfåglarna för att få dem på bild och Molly och jag gungade och grävde grus. Sen packade vi hink och spade i Mollys lilla röda vagn som hon fick köra bort till sandlådan vid slutet av gatan. Lite roligare än grovt grus att leka med. 🙂 Vi ska fixa en sandlåda illa kvickt, så fort vi kommit på vad vi vill ha. Nåväl. Efter det var det dags för banan och smörgås och sen sova för Molly. En stund efter att hon somnat satte Niklas och jag oss vid datorerna och då insåg Niklas att vi glömt ställa om klockorna! Så klockan var 14.37, inte 13.37… Vi som skulle vara borta på kalas kl 15.30! Men Molly verkade ha koll på klockan, för kl 15 vaknade hon och då hann vi iväg i tid till pappas födelsedagsmiddag. Mammas supergoda köttgryta med creme fraiche och ris och fetaostsallad. *dreglar* Efter det lite fika och smågodis som inte gick åt från påsken. Nu lär vi inte behöva äta förrän nästa vecka.. 🙂

1 tanke kring ”Ursäkta, vad är klockan?

  1. Mormor

    Ni är nog lika hungriga i morgon igen,men roligt att det smakade gott. Ni får gärna komma fler gånger. Det är så roligt att ha er här!!!Det finns fortfarande godis kvar också.

Kommentarer är stängda.