Supergott

Dagen började med en trött och svårväckt liten dam som inte vill vakna egentligen. För att få frukosten lite extra denna dag gjorde jag slag i saken med att göra den frukost jag drömt om. Så det fick bli fattigariddare till frukost. Molly åt i alla fall även om jag tror att jag själv är den som tycker mest om det.

Vi for till Tuna Park för att lämna tillbaka ett par byxor som inte satt perferkt. Besökte ”Röda näsan” och vanliga apoteket. Träffade på Emma och Johan som var och letade efter ny cyckel till Emma. Till lunchen bidde det fiskbullar och pasta med lite grönsaker till. Så tog vi en liten eftermiddagslur.. Ja så liten blev den inte. Mamma Anna väckte oss med orden ”Nu får ni inte sova längre”.

Sen bar det iväg till Pia och Fredrik som vi inte träffat på väldigt länge. Vi hade bestämt oss för att ta med Molly pyjamas och låta henne somna där. Och om det skulle gå illa så fick vi väl åka hem. Men Molly överaskade för efter den mycket goda maten (Fläskfilé på en bädda av lök och soltorkade tomater med ris) var hon trött och vi gjorde iordning för natten. Tandbortsning och blöjbyte. Så fick Molly några kuddar att sova på  och jag nattade henne. Snabbt och smidigt gick det helt utan protester :-O. När sedan natten kom krypande och vi kommit fram till att fel låt vann som vanligt bestämde vi oss för att åka hem. Nu var det spännande igen, skulle det bli gråt eller inte? Nix även här gick det bra. Så skönt att hon var snäll lilla skruttan.

Natten däremot, vem vill inte sova!? jo Molly. Bla bla.. Vrid vänd upp och sitta.. Bla bla. Men vi fick i alla fall en mycket trevlig kväll.