Påskgubbar…

Vi blev väckta av en energiskt liten dam runt 06.00 hon härjade runt i sängen ett bra tag och jag var påväg att gå upp ur sängen när hon plötsligt lade sig ner och somnade om. Pust, skönt att vi fick sova ut. Anna väckte oss vi halv tio då fick vi inte sova längre. Bra gjort Anna! 😉

Vi fick för oss att städa av lite på förmiddagen och när Anna skakat mattorna ville Molly inte komma in från uteplatsen. Dock var det lite kallt och hon förstod inte att pappa ville väl och få på henne en tröja. Tjöt ett tag till ljuset gick upp att hon skulle få vara på uteplatsen om hon bara hade lite varmare kläder på sig. Hon var heller inte sen att greppa stora sopkvasten och frågade glatt ”ska jag sopa där borta?”. 

I städartagen..

Så idag ringde det äntligen på dörren och utan för stod det tre små påskgubbar. Fint påskkort fick vi och dem fick varsin näve godis och en av dem utbrister ”Åh! kolla klubbor..” och näven åkte ner i skålen igen. Ganska skönt att bli av med lite godis vi som handlat hem så mycket att ge bort.

Dagen bjöd på god påskmat hos Maggan o Bertil. Problemet är bara att det är svårt att äta med måtta. Så blir man som en potatis och inte nog med det. Det kommer fram inte bara en utan två stora skålar med godis. Nu sitter vi här och kan inget annat än oja oss..  I morgon är det mer mat på gång..