Onsdag oj redan slut.

Dagen började med en snorig och lite klängig dam. En dam som bökar runt hela natten hostat, sparkat, knockat och hostat igen. Så något är på gång det kan man lungt säga. Inte fick jag gå hemmifrån heller. För ovanlighetens skull så skulle det kramas en massa. Det slutade med att Molly fick vinka i fönstret när jag gick.

Arbetsdagen gick som ett tåg på räls, möten och jobb bara rann på. Så var dagen slut.

Hämtade Molly på förskolan och märkte att hon var varm, Gittan sa att hon inte varit speciellt lugn men att hon varit lite varm och rosig om kinderna. Snoret rinner lite mer och eventuellt bryter det ut mer och då bli hon hemma i morgon.
Skönt var att ikväll var hon extra snäll, jag fick klippa naglarna utan mankemang och dessutom gapade hon stort och länge vid tandbortstningen. Dock har hon svårt att sova, harklar sig och hostar så hon vaknar.

Ser ut att bli en lång natt igen..