Nytt husdjur på väg

Nu när Eddie lämnat oss är det dags att planera för nästa husdjur. Vi har redan bestämt oss. Just nu är vårt blivande husdjur ca 10 cm långt och väger 20 gram, men beräknas bli ca 50 cm och drygt 3 kilo tung i september då det får komma och bo hos oss. Dricker gärna mjölk, är inte rumsren, sover mycket och för oralt oväsen ibland. Luktar oftast gott, men inte alltid. Inte så mycket päls som tur är. Behöver inte rastas i dåligt väder heller. Bor i bur med spjälor utan tak, men tar sig ingenstans i första taget.

Musiksmak: speldosa.

Namn vet vi inte, vi får se om det blir pojke eller flicka. Det får vi inte bestämma själva. Det vi önskar oss mest är att barnet är friskt, sen får det vara vilken sort det vill.

3 tankar kring ”Nytt husdjur på väg

Kommentarer är stängda.