Långväga..

Jo ska man svänga vänster vi rödljusen om det sitter en Molly i baksätet? I morse var jag lite vimsig och Molly gjorde inte mycket ljud av sig i baksätet. Så i mina tankar var jag på väg till jobbet efter att redan ha lämnat Molly på dagis. Först efter ICA slagsta kom tankarna tillbaka till verkligheten. Så jag fick glatt vända och åka tillbaka till dagis. Känns lite pinsamt :-/

Trotsen fortsätter, Molly trotsar och vi.. ger INTE vika. Det märks att hon har sina känslor utanpå just nu. Hon bara exploderar när hon inte får som hon vill. Undrar om hon är lika explosiv om dagarna?

Kvällen bjöd på hämtmat á la kinamat. Vi hade bestämt hemma vad vi skulle ha och när jag kom till resturangen hade dem bytit meny!? Fick välja något snarlikt åt oss. Ikväll åt Molly med god aptit, något hon inte gjort på ett par kvällar. Kändes skönt.