Kalas…. trött.

Dagen bara sprang iväg idag, även om vi hann med en del så gick dagen aldeles för fort. Handlade presenter och lite annat innan kalaset idag. Planeringen sprack till lunchen då Molly var så trött att hon somnade innan hon fått mat. Hon sov mot min axel när jag bar in henne från bilen. Av med kläderna och bums i säng, hon vaknade knappt utan somnade om och sov vidare. Anna och jag passade på att äta medans hon sov och så åkte jag iväg och handlade det vi inte hann med första vändan.

Eftermiddagen bjussade på ettårs kalas som var mycket trevligt. Molly mumsade i sig bulle och saft med god aptit trots att hon nyligen ätit en stor portion med mat. Kul med alla barnen tyckte hon nog det var för hon var trött när vi åkte hem. Liten grinputta var hon till och från  och även denna kväll givk nattningen snabbt och smidigt.

Nu hägrar en ”Spräcklig gammal höna