Humörsvängingar

Mys o gos tidigt i morse. Molly sov nästintill hela natten i sin egen säng. Jag hämtade henne tidigt i morse och hon somnade om snabbt. Vi hade lite pusskalas innan frukost.

Iväg till kl 10 för att jobba på Eskilstuna Dykcenter. Dykpia hade semester och jag ställde upp som butiksbiträde. Dagen gick fort och väl hemma packade vi in oss i bilen för att ta en vända till Tuna Park. Handlade blommor och lite jord. En snabbis in på Coop för att komplettera till kvällsmaten.

När vi kom hem passade vi på att vara ute i det fina vädret. Packade bara in frysvarorna och sedan ut igen. Molly stortrivs att vara ute och det är kul med hinken och spaden. Passade på att leka lite med kameran Fina frun . När det var dags att gå in och laga mat ville Molly vara kvar ute. Inte kul alls att behöva gå in. När vi fått av ytterkläderna så fick hon frispel och skulle ut igen.  Arg som ett bi vrålade och bölade hon. Vi försökte trösta och avleda men icke då. Hon skulle UT! Så denna gång fick hon hållas ett tag i hopp om att hon skulle ge sig. Men icke. Efter lång tid bar jag in henne i sitt eget rum för att försöka avled med lite lek. Skrik sparkar och ett himla temperament .. Inget verkade hjälpa. Tur att jag har lång stubin och långt tålamod. Till sist höll jag henne och tog fram katten och en napp. Hon lugnade sig och vi gick ut och satte oss framför TVn. Efter några minuter hade hon mjuknat och vi kunde glatt leka med bilen och börja busa lite.

Under tiden hade Anna varit så gullig och snäll att laga maten. Vi fick teriyaki ”biff” med grönsaker och ris till. Mollsan åt med stor aptit. All gråt hade väl gjort henne hungrig.

Nu är det lungt i huset och två av tre sover. Sjäv sitter jag här och plitar lite och har en god Macallan i glaset bredvid.