Äntligen slutvelat.

Efter att ha lusat nätet på artiklar om tre olika objektiv som jag suktat efter fattade jag äntligen beslutet helt. Ett makroobjektiv har inhandlats tillsammans med lite andra prylar. Även om det blev mer saker än jag från början tänkt mig så har ekonomin styrt och själva köpet blivit billigare än jag först budgeterat. Valet stod mellan det dyrare Canonobjektivet och de två ”billiga” Sigma och Tamron. Efter alla tester jag läst och vad extra det dyrare skulle ge blev valet ganska lätt egentligen, men prylgalen som jag är var det svårt i tanken. Så till sist tog jag beslutet fullt ut och beställde idag 🙂

1 tanke kring Ӏntligen slutvelat.

  1. Stina

    Nu är det upp till bevis Niklas… Vill se många fina bilder!

    Eddie hälsar att han har det bra. Det blev blodpudding i fodret idag. MUMS!

Kommentarer är stängda.