Ännu en måndag

Idag har dagen gått riktigt fort. En hel del att göra på jobbet och då springer tiden iväg speciellt när man sitter i möte och diskuterar. Fick lite nya arbetsuppgifter och lite att korrigera. En vanlig måndag med andra ord och det känns väl bra.

Hämtade Molly efter jobbet och redan då märktes det att hon var trött. Så när vi kom hem var hon lite gnällig men vi höll henne sysselsatt medans vi lagade mat. Anna hade förberett köttbullar och potatis till mat. Det var bara stekningen av bullarna kvar i stort sett. Mums vilka goda det blev. Det får hon gärna göra igen. Molly åt med stor aptit och lingon är klart en av favoriterna. Det märktes att hon var riktigt trött för det var lätt till tårar när hon knockade armen i bordet. Så när Anna hade fixat pyjamas och borstat tänder var det bums i säng och bara på en kvart sov hon och Anna kunde smita ut ur rummet. Nästan rekord i nattning om man bortser från den tid då det bara var att lägga henne ner och gå därifrån.

Nepp nu ska jag smita iväg och spela lite badminton med min bror.