Vråååla

Molly fick som sagt spruta igår. Stolt över sin bedrift var hon och vi också. Så kom kvällen och Mollsan bidde trött. Efter en stund sovande som vanligt i sin säng var det åter dags att komma in till mamma o pappa. Visst vi sover inte superbra men det är myyysigt att ha henne där. Nu för tiden är hon inte så knölig heller, hon sover ganska lungt.

Mitt i natten drömde hon förmodligen något verkligen otäckt. Molly bara skrek ut sin rädsla så hårt att pappa nästan trillade ur sängen. Eddie blir så ledsen och rädd när Molly gråter att han inte vet var han ska ta vägen. Så av misstag stod den lilla fläckiga hunden kvar i hallen och när Eddie skulle springa iväg snavade han på den. Så en stund var det skrikande barn, spelande hund och ylande hund. En riktig fars. Skulle tro det var svårt att somna om sen.

Efter en stunds tröstande i mammas knä gick det tydligen bra att lägga sig igen. Molly somnade snabbt, skönt.

Idag har hon härjat på dagis, förlåt förskolan. Det märktes att hon varit aktiv på dagis idag för hon var lite grinig o trött ganska tidigt idag.

Tjingeling ny dag imorgon!