Vill inte ha ont

Fanken va trött jag blir, har varit sjuk och kännt mig bättre. Nu har magen börjat krångla ordentligt igen. Rackarns vad det gör ont ibland. Ska man behöva ta sig till en läkare igen? Det hände ju ingenting sist! Fick komma på ultraljud och inget påstod dem sig hitta men ett himla hemlighetsmakeri var det när jag frågade. Ska jag nu denna gång orka dra det så får dem verkligen lägga manken till för att hjälpa mig och det vet vi ju alla hur det är med sjukvården i sverige numera. Det är väl nästan så man måste hota någon för att få hjälp. Jaja ska det fortsätta såhär i magtrakten får jag nog snällt pallra mig till doktorn iaf.

1 tanke kring ”Vill inte ha ont

  1. kerstin

    Försök att gå till doktorn omgående det kan vara allvarligt. Dom är skyldinga att berätta vad dom anar eller ser.

Kommentarer är stängda.