Så var det söndag igen

Söndagen var kommen igen. Att den alltid uppenbarar sig så fort efter fredagen!? Jag tycker inte man hinner hem på fredag eftermiddag förens det är söndag igen. Jaja så   kan det vara. Veckan som kommer är det jag som lämnar Molly på dagis. Tidig vecka alltså.
Skön dag idag fastän solen inte skiner. Vi tog oss ut efter frukosten och började rensa upp de grenar som trädbeskäraren inte plockar upp efter sig. Även häcken fick sig en omgång med saxen. Konstig årstid att klippa den på men det var litka bra att få det gjort kändes det som. Nu har vi en stor hög meg grenar o ris på framsidan. Ska höra med Magnus om vi kan låna kärran nästa helg.

Molly och Eddie var lyckliga att få komma ut. Molly börjar gräva i gruset och Eddie hakar snabbt på. Molly tjuter av skratt när Eddie rafsar runt i gruset. Efter någon timme ute fick Anna den braiga idén att hämta några bananer. Så vi fick en fruktstund ute. Mumsigt och välbehövligt. Mer grävande och upprensning. Sen in och äta lunch. Gräddstuvad pyttipanna och rödbetor till. Molly var redan trött och inte så sugen på mat. Efter en snabb nattning ligger hon nu och snarkar i pappas o mammas säng.

Undrar vad vi ska äta till kvällsmat?