Lunch o lunch

Hade ingen lusta att äta lunch på markan idag. Kändes inte som om det var tillräckligt bra mat. Men vad skulle jag äta då? I bilen funderade jag på vad jag skulle äta. Skräpmat är ju alltid gott men ganska tråkigt i längden. Fick en idé om att ta dagens på Slagsmålet, men icke ville jag ha köttbullar o mos. Det fick sonika bli en kebabtallrik med ris tråkigt men sant.

Tog svängen förbi jobbet och satt o knappade medans jag åt. Projekt Ubuntu-Server börjar ta form. Även om det är lite tråkigt att äta o knappa samtidigt gick det bra. Så hann jag med att få in det jag ville på servern. Nu kan jag styra den hemmifrån och jobba ännu mer på kvällarna (om jag vill alltså).

Åter på jobbet inser jag att den där kebaben var lite för mycket, magen är fortfarande sprängfull och jag känner mig övermätt. Kanske hade det varit bättre med köttbullar.