Fredag pucko!

Ja nu är fredagen här och helgen ska ta vid. Ska försöka masa mig ut och ta lite bilder på allt möjligt. Måste träna med kameran om jag ska bli en bättre fotograf. Ska försöka låta det bli en vana istället för ett nyhetens behag att ta med kameran. Så hade jag tänkt mig ta en vända till staden och höra efter om expert har ett huvud till det stativ som jag lånar av pappa. Råkade spräcka plasten när jag provade förut. Plast har ju den egenskapen att vittra och bli spröd efter några år och stativet har några sådan på nacken.

Ikväll blir det förhoppningsvis teryakikyckling med något gott till. Tänker ta vägen förbi apoteket röda näsan innan jag åker hem. Det var länge sedan vi hade vitt vin hemma. Livet förändras och det är väldigt lite som dricks i alkoholväg numera. Även om jag brukar skämta när slatten ur whiskypavan blivit upphälld ”Nu har jag druckit ur en hel pava whisky”

Nehepp nu är snart lunchen slut och jag har ett möte på gång. Dags att förbereda sig lite. Kanske återkommer med lite om Molly ikväll.